Здравейте искам някой съвет на обикновен макферсон съм сложил спортни пружини и едната страна на колата е по ниска и не може да се направи реглаж,та въпроса ми е пружини колко най много могат да свалят и да се сложат за да няма проблем.От сервиза казаха,че проблема е от тях били ниски и макферсона седял на една страна възможно ли е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с макферсона
Collapse
X
-
И двете пружини са еднакви като я закарах на реглажа пича каза,че едната страна е по ниска и не ставало да се направи реглажа и трябвало да се пробият някакви дупки на макферсона доло където се ловят за главината и по този начин щял да оправи разликата.
Comment
-
бяха раждясали и аз ги обнових и двете имаше бяло по тях не вярвам да са различни но май е възможно ще я погледнем вторник или сряда с едно майсторче и той каза че е глупост това което ми предлагат да направят.Преди 2 седмици я дигнахме на подемник да я прегледам отпред и майстора като местеше колелото се чуваше някакъв тих шум от горната част на макферсона.
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеЗащото наближава момента на счупване.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеами така е. а и боята на пружините е много корава и се предава много след всичко останало, така че смятай от какъв коптор са сваляни.
Comment
-
Днес разглобихме кола за да отстраним проблема и двата болта който държат макферсона за главината имаха разлика единия влизаше тегаво а другия имаше голям луфт и разликата в дебелината е огромна и май от там е дошла цялата работа за разкрачването на предницата от тази страна утре ще мина на реглаж и ще си каже но почти сигурно е от болта.
Comment
Comment